Werkplaatsa Moto Rotterdam met een rode Ducati motor

Onze Werkplaats

De experts van Moto Rotterdam 

Experts

VAKKUNDIG MOTORONDERHOUD 

Onderhoud aan je motor nodig? Kom dan naar de motorwerkplaats van Moto Rotterdam. Deskundige monteurs met vele jaren ervaring zorgen voor vakkundig onderhoud aan je motor.  

Moto Rotterdam is officieel dealer van Kawasaki, Ducati, Royal-Enfield & Honda en voert daarnaast onderhoud uit aan merken als Yamaha, Suzuki en Triumph. De moderne apparatuur is in onze motorwerkplaats aanwezig zodat de monteurs van een zorgvuldige diagnose kunnen stellen. 

Hoogwaardige motoronderdelen 

Wij begrijpen het belang van goede motoronderdelen voor de veiligheid en prestaties van jouw motorfiets. Daarom gebruiken we uitsluitend originele onderdelen van hoge kwaliteit van gerenommeerde fabrikanten. Dit zorgt ervoor dat je motor na een bezoek aan onze werkplaats niet alleen veilig is, maar ook prima presteert. 

 

Plannen van motoronderhoud 

Voor het plannen van onderhoud, reparaties of schadeherstel kun je eenvoudig contact opnemen met onze werkplaats. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 010-4625556 of per e-mail op werkplaats@motorotterdam.nl. Of vul het formulier onderin de pagina in en wij nemen contact met je op voor het plannen van het motoronderhoud.  

Motoronderhoud advies 

Wil advies? Ons team staat voor je klaar om je te adviseren en te ondersteunen met service die is afgestemd op jouw wensen en specifieke behoeften. Kom daarvoor ook gerust langs. Bezoek onze  motorzaak te Rotterdam nabij Schiedam op het industrieterrein de Spaanse Polder en ervaar de kwaliteit en de service van Moto Rotterdam. 

Of u je nu komt voor advies, onderhoud of gewoon voor een gezellig praatje over motoren in onze koffiecorner, bij Moto Rotterdam ben je aan het juiste adres.

Contact

onderhoud, reparaties of schadeherstel