Kawasaki motoren bij Moto Rotterdam

Over Moto Rotterdam

Moto Rotterdam

Over ons

Al sinds 1985 is Moto Rotterdam aanwezig in de Randstedelijke motorwereld. Tot voor kort heette de motorzaak Motoport, inmiddels is de naam omgedoopt tot Moto Rotterdam. Na de heftige brand vijf jaar geleden was het pand volledig verwoest en is de motorzaak verhuisd naar de Strickledeweg 112, de huidige locatie. Om de motorrijder alles onder één dak te kunnen bieden is er twee jaar geleden voor gekozen om de samenwerking aan te gaan met MKC Moto. De motorzaak focust zich maximaal op een vakkundige werkplaats en divers aanbod kwaliteitsmotoren. De motorkledingzaak verdiept zich ten volle in veilige motor outfits, de laatste motormode en nieuwste trends op het gebied van kleding en helmen.

De in de Spaanse Polder Rotterdam gevestigde motordealer Moto Rotterdam, voormalig MotoPort Rotterdam, is na een overname compleet vernieuwd en gemoderniseerd. Het motorbedrijf gaat onder leiding van Tim Boonsma verder op de Strickledeweg in Rotterdam. Het bedrijf was al dealer van Kawasaki, na de overname zijn daar merken als Ducati, Royal-Enfield en Honda aan toegevoegd.

Nieuwe dealerships

Rotterdam is een motorzaak met een breed merkenaanbod rijker. Daarmee keert Ducati terug in de Maasstad. In de vernieuwde winkel in de Spaanse polder is een heuse shop-in-shop gebouwd met het complete aanbod van Ducati motoren, motorkleding, helmen en merchandise. Kawasaki heeft haar nieuwste shop-in-shop geïmplementeerd, ook hier waan je je in de wereld met Kawasaki motoren, kleding en merchandise. Met Royal-Enfield haalt Moto Rotterdam een voor de Nederlandse motormarkt relatief nieuw motormerk binnen. Het historische Britse merk is gespecialiseerd in modern classics.

Moto Rotterdam

Werkplaats

Het bestaande technische team is de laatste maanden bijgeschoold door de motormerken. Naast onderhoud aan Kawasaki, Honda andere bekende Japanse merken, is het nu ook mogelijk om je Ducati en Royal-Enfield door de ervaren monteurs te laten onderhouden. Net zo belangrijk als een prachtige winkel, is ook een moderne werkplaats. Deze werkplaats is dan ook voorzien van nieuw apparatuur, gereedschap en een frisse omgeving.

Toekomst

Het volledige personeelsbestand is overgenomen, de vertrouwde service is als vanouds. Met de nieuwe leiding van Tim Boonsma is er versterking bij gekomen. De nieuwe directeur heeft zeven jaar ervaring in de motorbranche en heeft daarvoor gediend als militair. Tim Boonsma van Moto Rotterdam: “Moto Rotterdam heeft een groot klantenbestand en een mooie historie. Met het vertrouwen van de prachtige motormerken in combinatie met onze enthousiaste en ervaren collega’s gaan we vol vertrouwen de toekomst in”.