Kawasaki in de bocht groen

Kawasaki motoren

Nieuw, occassions & op voorraad

HomeMotorenKawasaki motoren

Pure power & performance

KAWASAKI DEALER ROTTERDAM

Kawasaki staat bekend om zijn diverse modelaanbod: van de Kawasaki Ninja H2R Supercharged met zijn pure power tot aan de veelzijdige Kawasaki Versys-modellen. Bij Moto Rotterdam staan ze voor je klaar in de Kawasaki-shop. Net zoals de compleet vernieuwde Kawasaki Ninja ZX-modellen met de volledig nieuwe Kawasaki Ninja ZX-4RR 400cc met 80 pk!  

Kawasaki kun je in onze showroom makkelijk vinden. Ga maar op de kleur groen af! Het is de merkkleur en de hoofdkleur van Kawasaki’s nieuwste shop-in-shop formule die Kawasaki bij ons heeft ingericht. 

Kleding, accessoires en merchandise maken een rit naar Moto Rotterdam voor elke liefhebber van het merk Kawasaki absoluut een aanrader. We heten je graag welkom. We hebben ook diverse jonge, gebruikte Kawasaki’s met lage kilometerstanden, goed onderhouden en geïnspecteerd door onze technische specialisten in de werkplaats. Voor nog vele jaren onbezorgd rijplezier!  

Groene Kawasaki in de winkel van Moto Rotterdam

Nieuw

PURE POWER & PERFORMANCE

KAWASAKI MOTOREN BIJ MOTO ROTTERDAM 

Kawasaki is een van de grotere Japanse motormerken met een uiterst sportieve reputatie. Een koploper in technologie ook. Het merk kwam als eerste met een viercilinder 900 cc motorfiets al in de jaren tachtig van de vorige eeuw. In dezelfde periode verscheen de zescilinder Kawasaki Z 1300 ten tonele, met cardanaandrijving. 

Kawasaki Ninja H2R met compressor 

Ook nu roert Kawasaki de trom met fraaie techniek en hoge prestaties. De Kawasaki Ninja H2R is werkelijk een meesterwerk dankzij een zeer krachtig motorblok met revolutionaire vondsten. Dat is zonder meer de compressor, een mechanisch aangedreven turbo, die bij elk toerental de pk’s en het koppel letterlijk naar ongekende hoogtes opschroeft. In de versie die alleen voor het circuit is gebouwd levert het blok van 998cc maar liefst 310 pk bij 14.000 toeren. 

Kawasaki keert terug naar 400cc-tijdperk 

Over hoge toerentallen gesproken: de volledig nieuwe Kawasaki Ninja ZX-4RR van 399cc levert maar liefst maximaal 80 pk bij 14.500 toeren. Je hebt het hier over een compacte superbike die een ode brengt aan 400cc viercilinders die tientallen jaren geleden volop in de belangstelling stonden. Vooral bij jonge motorrijders die een betaalbare supersportmotor wilden. Kawasaki is nu weer in deze markt gesprongen en met succes, want de Ninja ZX-4RR scoorde al veel hoge punten in de media. 

Kawasaki Versys: veelzijdigheid is zijn troef 

Zoek je een fijne motor voor woon-werkverkeer of een motorvakantie? Dan moet je zeker even kijken naar de Kawasaki Versys-modellen. Veelzijdiger motorfietsen zijn haast ondenkbaar en ook zeer makkelijk te rijden. De nieuwe Versys 1000 SE (120 pk) is het meest complete model welke standaard is uitgerust met vele moderne features zoals Cruise Control, Quick Shifter, handvatverwaming, Cornering Management, een TFT-display en Semi Actieve Elektronische Vering met SHOWA Skyhook technologie voor een nog beter rijgedrag en meer stabiliteit. 

Kawasaki Modern Classics 

Bij Kawasaki kun je ook terecht voor een motorfiets met een klassieke look. Sinds enkele jaren zijn er de Modern Classics. De Kawasaki Z900RS is al sinds zijn introductie de populairste motor in het retro segment. Dit is echter geen reden voor de Kawasaki engineers om stil te blijven zitten. Met de Z900RS SE doet Kawasaki er nog een schep bovenop. Met onder andere Öhlins vering, Brembo
remklauwen en een waanzinnige Yellow Ball kleurstelling. Helemaal klassiek oogt de Kawasaki W800 met een staande twin voorzien van een door een koningsas aangedreven nokkenas. Die is er ook in een 35 kW-uitvoering voor het rijbewijs A2. Met dat rijbewijs kun je ook op de Modern Classic Kawasaki Z650RS stappen. 

Kawasaki Cruiser 

Kawasaki is ook nog een van de weinige merken met een Cruiser-lijn, zoals de Kawasaki Vulcan en Kawasaki Eliminator modellen. En als je dacht dat de spoeling dun is als je een sporttoermotor wilt, dan heb je niet goed gekeken naar Kawasaki. Er is op dit front te kiezen uit de Ninja H2 SX SE met de compressormotor, de Ninja 1000SX en de Ninja 650. 

Hybride motorfiets en motorfiets op waterstof 

Kawasaki is trouwens ook het eerste merk met een hybridemotorfiets: de Ninja 7 Hybrid. Dit revolutionaire nieuwe model weet de voordelen van een conventionele verbrandingsmotor en elektrische tractiemotor naadloos te combineren. Met drie verschillende rijmodi (waaronder een volledige EV-modus) die elk een geheel eigen karakter hebben, acceleratie uit stilstand op het niveau van een sportieve 1000cc en een verbruik vergelijkbaar met een 250cc motorfiets is de Ninja 7 Hybrid een echte Game Changer. 

Rijden op waterstof met een motorfiets wordt ook mogelijk als het aan Kawasaki ligt. Want nu al zijn de eerste studies getoond van een machine met een verbrandingsmotor op waterstof. Tanken kun je nog lang niet overal, maar dat wordt in de toekomst makkelijker nu er steeds meer waterstoftankstations komen. De uitstoot is alleen maar waterdamp, dus de uitlaatgassen zijn behoorlijk schoon. En anders dan bij een elektrische motor heb je niet te maken met lange oplaadtijden. Het tanken van waterstof gaat even snel als van benzine.