Motoren

Nieuw, occassions en op voorraad

Officieel Motordealer

Kawasaki, Ducati, Royal Enfield & Honda

Moto Rotterdam is hét adres voor Kawasaki, Ducati, Royal Enfield en Honda. Van deze merken zijn we officieel dealer voor Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Barendrecht en Spaanse Polder. Je treft de nieuwste modellen van deze merken fraai gepresenteerd volgens een shop-in-shop formule in onze showroom. Motoronderhoud doen we in een moderne werkplaats met de van fabriekswege voorgeschreven apparatuur en gereedschappen. Door ervaren monteurs die hun kennis up-to-date houden met specifieke trainingen en opleidingen van de diverse merken. Zo weet je zeker dat jouw Kawasaki, Ducati, Royal Enfield of Honda in topconditie blijft. En heb je een motorfiets van een ander merk, ook voor onderhoud en reparatie daarvan kun je gerust aankloppen bij Moto Rotterdam. 

Ducati motoren logo
Kawasaki motoren logo
Honda motoren logo
Royal Enfield motoren logo

Snel rijden?

Voorraad en Occassions

Deskundige monteurs en vele jaren ervaring resulteren in vakkundig onderhoud in onze motorwerkplaats in Rotterdam. Door een combinatie van de juiste scholing en praktijkervaring verkeerd uw motor na een werkplaats bezoek in topconditie.

Het bestaande technische team is de laatste maanden bijgeschoold door de motormerken. Naast onderhoud aan Kawasaki, andere bekende Japanse merken en Vespa/Piaggio is het nu ook mogelijk om je Ducati en Royal-Enfield door de ervaren monteurs te laten onderhouden. Net zo belangrijk als een prachtige winkel, is ook een moderne werkplaats. Deze werkplaats is dan ook voorzien van nieuw apparatuur, gereedschap en een frisse omgeving.