Rode honda op de weg met zwarte motorkleding

Honda motoren

Nieuw, occassions & op voorraad

HomeMotorenHonda motoren

Vooruitstrevend, veelzijdig & kwaliteit

HONDA DEALER ROTTERDAM

Innovatie en kwaliteit staan bij Honda altijd voorop, net zoals bij Moto Rotterdam. We zijn Honda-dealer voor de regio Rotterdam en we zijn bovendien de eerste Honda Dream Dealer van Nederland. Het gaat om een nieuw concept.

Moto Rotterdam heeft een nieuwe ruimte die volledig gewijd is aan het merk Honda. Als Dream Dealer tonen we niet alleen een groot deel van het gamma, maar bieden we ook een echte beleving. Hornet, AfricaTwin, Transalp, Fireblade, allemaal namen van legendarische Honda-modellen. In de uitgebreide Honda-showroom zie je deze Honda-motoren en accessoires elkaar aanvullen in hun eigen persoonlijke wereld.

Elke nieuwe Honda verlaat Moto Rotterdam trouwens met 5 jaar garantie, zonder kilometerbeperking! Inclusief hulp bij pech in heel Europa. Liever een gebruikte Honda? We hebben diverse occasions, die grondig onderhouden en geïnspecteerd zijn door de Honda-specialisten in onze werkplaats. Zodat je nog van vele kilometers zorgeloos kunt genieten.

Moto-Rotterdam-Opening-Honda-Dream-Dealer

Nieuw

Vooruitstrevend, veelzijdig & kwaliteit

HONDA MOTOREN BIJ MOTO ROTTERDAM

Nieuwe Honda CBR modellen 

Honda CBR en Honda Fireblade doen het hart van menig liefhebber van supersportmotoren sneller kloppen. Het Japanse merk is een van de grondleggers van deze categorie. De traditie van Honda om titel winnende topmachines te ontwikkelen zet zich voort in het Supersport-aanbod. 

De CBR-lijn levert de perfecte combinatie van ergonomie en een sportieve rijhouding, geïnspireerd door de motoren ontwikkeld voor de Moto GP en het WorldSBK. De motorblokken zijn afgesteld om optimale prestaties te leveren, waardoor ze ook perfect geschikt zijn voor circuitdagen. Dichter bij de echte race-ervaring kom je niet! Dat kan je ook ervaren met je A2-rijbewijs want van de nieuwe CBR650R en CBR500R hebben we 35 kW-versies. 

Nieuw Honda N1100: toerversie van Honda Africa Twin 

De veelzijdige Honda NT1100 is uitgerust met strakke aerodynamica, een groot, op vijf manieren instelbaar windscherm en winddeflectoren boven- en onderaan voor optimale windbescherming. Het zadel op een hoogte van 820 mm is comfortabel voor twee en biedt een flexibele rijpositie. 

Met de NT1100 ga je goed uitgerust op weg dankzij een benzinetank van 20 liter – goed voor een rijbereik van 400 km (WMTC-mode) -, zijkoffers, verwarmbare handvatten, smartphone-connectiviteit, cruise control, een bagagedrager en een middenbok waardoor klein onderhoud eenvoudiger wordt. Je kunt uit kiezen uit de rijmodi, URBAN, RAIN en TOUR. Twee USER-opties geven de mogelijkheid om de output van het motorblok helemaal naar eigen voorkeur in te stellen. 

Wil je het allemaal wat stoerder en meer off-road gericht met lange veerwegen en een hogere zit? Dan kom je uit bij de ongenaakbare alleskunner Honda Africa Twin. Hij draait al wat jaren mee, maar is nog steeds een frisse aanwinst onder de allroaders. Kom eens langs en stap eens op om dat zelf te ervaren. 

Honda met unieke DCT automatische transmissie 

De Dual Clutch Transmission van Honda blijft uniek. De DCT-technologie werd in 2010 gelanceerd en maakt Honda motorfietsen uniek. Het systeem is vandaag uitgegroeid tot een van de meest geavanceerde en krachtige transmissies. De keuze tussen manuele of automatische rijmodus ligt letterlijk binnen handbereik. 

Op de linker stuurhelft vind je schakelaars om het schakelen zelf te bepalen. Een koppelingshendel zul je hier niet vinden, want die is niet nodig. Het koppelen gaat helemaal automatisch. Geef gas en de motor komt van stilstand op gang. En in bochten heb je maximale controle omdat de dubbele koppeling letterlijk voor een naadloos overschakelen zorgt zonder tractieverlies, zodat je nooit die spannende connectie met je motorfiets verliest – op, of naast de weg. 

Al dik tien jaar geleden is de DCT voor het eerst geïntroduceerd voor onder meer de Honda VFR 1200 en VFR Crosstourer. Inmiddels heeft deze automatisch schakelende transmissie met dubbele koppeling zijn weg gevonden naar nog veel meer modellen 

Honda E-Clutch 

Helemaal nieuw is de E-Clutch, die het bedienen van de koppeling van je overneemt. Deze gloednieuwe, unieke Honda technologie houdt in dat je het koppelinghendel niet hoeft te gebruiken bij het starten, stoppen of schakelen. Je krijgt zachte en directe controle – beter dan op professioneel niveau – hetgeen zorgt voor nog leuker bochtenwerk en stressvrij stadsverkeer. En maak je geen zorgen. Als je de koppeling gewoon manueel wil bedienen dan kan je dat op elk moment. De keuze is aan jou. 

De nieuwe CB650R en CBR650R zijn de eerste motorfietsen die gelanceerd worden met de Honda E-Clutch technologie. Hoe het voelt om hiermee te rijden? We kuinnen het uitleggen, maar nog beter is het als je het zelf ervaart tijdens een proefrit bij Moto Rotterdam.