Ducati Diavel V4 Moto Rotterdam rijdt over brug

MOTORPOLIS

De enige echte Moto Rotterdam Motorpolis

Speciaal voor jou

de exclusieve Moto Rotterdam Motorpolis

Speciaal voor jou als gewaardeerde klant hebben we de exclusieve Moto Rotterdam Motorpolis ontwikkeld. Niet alleen bieden we je een aantrekkelijke premie, ook de voorwaarden zijn erg motorvriendelijk!

 • Rijd direct verzekerd met je nieuwe motor weg bij Moto Rotterdam
 • De eerste 10 dagen gratis verzekerd
 • Flexibel allrisk verzekeren, wanneer jij het wilt! *
 • Uitgebreide dekking voor helm, motorkleding en bagage *
 • Tot 36 maanden aanschaf- en nieuwwaarderegeling *
 • Korting op jouw eigen risico bij schadeherstel door Moto Rotterdam

*Afhankelijk van gekozen dekking.

Moto Rotterdam Motorpolis logo

Verzeker jouw motor per dag!

Betaal niet teveel en sluit vandaag nog de nieuwe Flex Casco verzekering af! Hiermee kun je per dag jouw allriskdekking op- of afschalen met een handige app. Staat de Flex Casco uit, dan blijf je goed verzekerd tegen diefstal en brand (WA+). Zet je de Flex Casco aan, dan is ook de schade aan je eigen motor gedekt als je onverhoopt toch een slipper maakt. Zeker niet verkeerd als je een toerrit met de club gaat maken, een weekendje weg of op vakantie naar het buitenland gaat, of gewoon als de zon laag hangt of het wegdek nat is.

Goed verzekerd zijn, hoeft niet duur te zijn!

Speciaal voor jou

Top herstel bij schade

Een ongeluk zit vaak in een kleine (dode) hoek. Als motorliefhebber is het extra vervelend als je schade maakt aan jouw motor. Dat begrijpen wij bij Moto Rotterdam. Daarom krijg je van ons € 75,- korting op jouw eigen risico wanneer je de schade laat herstellen door onze ervaren monteurs. Ook schade aan je helm, motorkleding en bagage is op de Moto Rotterdam Motorpolis extra gedekt, standaard tot maar liefst € 2.500,- (vanaf WA+).

App flex Casco Moto Rotterdam Polis.

Jouw motor total loss of gestolen?

Als de schade groter is dan de waarde van je motor, dan is die helaas total loss. Herstellen is dan vaak te duur. Daarom kun je gebruik maken van onze unieke nieuwwaarde- of aanschafwaarderegeling, tot maar liefst drie jaar na aanschaf (vanaf WA+). Ook bij diefstal.

 • Nieuwwaarderegeling
  Ben je Allrisk verzekerd? Dan ontvang je bij diefstal of total loss de nieuwwaarde terug gedurende het eerste jaar na aanschaf van jouw nieuwe motor bij Moto Rotterdam. Ook als die in prijs gestegen is.
 • Aanschafwaarderegeling
  Ben je WA+, Flex Casco of Allrisk verzekerd? Wanneer je jouw motor (nieuw of gebruikt) hebt aangeschaft bij Moto Rotterdam, ontvang je bij diefstal of total loss de eerste drie jaar na aanschaf de aanschafwaarde terug tot een maximum van € 25.000,-. Vanaf het vierde jaar ontvang je de dagwaarde. Bij Allrisk geldt in het vierde jaar nog een afschrijving van 4% per maand tot de dagwaarde. Je ontvangt dus nooit minder dan de dagwaarde.

Diefstalpreventie

Samen met jou houden we onze schadelast beheersbaar en daarmee de premies laag. We verwachten dan ook dat je een aantal maatregelen neemt in verband met diefstalpreventie. Zo vragen we je jouw motor ten alle tijden met zowel een standaard slot als een goedgekeurd ART4-slot vast te zetten. Afhankelijk van de waarde van jouw motor en je woonplaats kunnen er aanvullende preventie- en stallingseisen gelden. Bel gerust met onze verzekeringsadviseur op tel. 0578 – 200 182 als je hier meer over wilt weten.

Dekkingsoverzicht

Samen met jou houden we onze schadelast beheersbaar en daarmee de premies laag. We verwachten dan ook dat je een aantal maatregelen neemt in verband met diefstalpreventie. Zo vragen we je jouw motor ten alle tijden met zowel een standaard slot als een goedgekeurd ART4-slot vast te zetten. Afhankelijk van de waarde van jouw motor en je woonplaats kunnen er aanvullende preventie- en stallingseisen gelden. Bel gerust met onze verzekeringsadviseur op tel. 0578 – 200 182 als je hier meer over wilt weten.

Dekkingsoverzicht van motorpolis van Moto Rotterdam.

Kortingsregelingen

 • Eerste 10 dagen gratis verzekerd bij Moto Rotterdam
  Koop je jouw motor bij Moto Rotterdam? Vanaf de tenaamstelling van jouw motor ontvang je de eerste 10 dagen premie van ons!
 • Korting bij schadeherstel door Moto Rotterdam
  Laat je bij schade jouw motor bij Moto Rotterdam? Dan ontvang je € 75 korting op jouw eigen risico!
 • Beveiligingskorting
  Wanneer je jouw motor extra beveiligt met een ingebouwd Track & Trace-systeem van het keurmerk CCV Voertuigbeveiliging uit onze werkplaats, dan ontvang je een mooie korting op de diefstalpremie. Ook vervalt dan jouw verplichte eigen risico bij diefstal!
 • En meer kortingen…
  • Neem jouw opgebouwde korting voor schadevrij rijden van jouw auto of een andere motor over op je motorverzekering met het Meerwielenplan.
  • Kies voor de kilometerkorting als je minder dan 5.000km per jaar rijdt.
  • En staat jouw motor de hele winter (van 15 dec. tot 1 mrt.) in de schuur of stalling? Kies dan voor de winterstopkorting, zodat je in die periode wel gedekt bent tegen schade door brand, diefstal, storm of opzettelijke beschadiging door anderen. Maar niet voor schades door deelname aan het verkeer.

Aanvullende dekkingen

We hebben een aantal aantrekkelijke, optionele dekkingen voor jou ontwikkeld.

 • Opzittenden schadeverzekering
  Met deze dekking verzeker je de personen op de motor voor de gevolgen van een ongeluk, inclusief de bestuurder! Denk aan medische kosten, misgelopen inkomsten of bij invaliditeit. Ook schade aan motorkleding of bagage is meeverzekerd.
 • Verkeersrechtsbijstand
  Professionele juridische ondersteuning bij verkeersconflicten. Denk aan het terugvragen van schades aan derden, geschillen over inname van het rij- of kentekenbewijs, of geschillen in het buitenland.
 • Uitbreiding accessoires
  Wil je jouw standaard dekking (€ 500) voor accessoires inclusief telecommunicatie uitbreiden? Dat kan! Kies voor een dekking van € 2.500 of € 5.000. Bij schade wordt de dagwaarde van jouw accessoires vergoed.

Hulp bij pech

Kies je voor de aanvullende pechhulpdekking? Dan kun je bij pech rekenen op een snelle en professionele hulpdienst die 24/7 bereikbaar is. Je kunt kiezen uit dekking in alleen Nederland of in heel Europa. In beide gevallen is woonplaatsservice inbegrepen!

Kan jouw motor niet direct gerepareerd worden? Binnen Nederland heb je bij pech recht op 2 dagen vervangend vervoer. Bij pech in je eigen woonplaats is dat 1 werkdag. Ben je in Europa en kan jouw motor niet binnen 48 uur gerepareerd worden? Dan dekt deze aanvullende verzekering de repatriëring van jouw motor en bagage naar Nederland en wordt tevens het gebruik van vervangend vervoer vergoed tot 21 dagen.

Alarmnummers

Ongeval?

 • Bel binnen Nederland: +31 (0)592 390 545
 • Bel buiten Nederland: +31 (0)70 314 51 50

Pech? (indien meeverzekerd)

 • Bel binnen Nederland: +31 (0)88 299 3388
 • Bel buiten Nederland: +31 (0)592 390 814

Powered by

Het beheer en de administratie van de Moto Rotterdam Motorpolis wordt uitgevoerd door:

Veldhuis Advies
Postbus 1, 8180 AA Heerde
T. 0578 – 200 182
E. MotoRotterdam@motorpolis.direct

Bekijk de dienstenwijzer » www.veldhuisadvies.nl/dienstenwijzer

Bekijk de algemene voorwaarden » www.veldhuisadvies.nl/algemene-voorwaarden

Bekijk de privacy reglement » www.veldhuisadvies.nl/privacy

Het risico van de Moto Rotterdam Motorpolis wordt gedragen door Unigarant Verzekeringen.

Bekijk de polisvoorwaarden »

www.nlg-verzekeringen.nl/wp-content/uploads/2021/06/Unigarant-voorwaarden-Motor_MTR-VHA-04-21.pdf

Bekijk de verzekeringskaart »

www.nlg-verzekeringen.nl/wp-content/uploads/2022/03/Verzekeringskaart-Unigarant-Motorverzekering-Veldhuis-Advies-maart-2022.pdf

Download Europees Schadeformulier »

www.unigarant.nl/globalassets/media/formulieren/unigarant/saf_europees.pdf