Rode Ducati motor in de showroom van Moto Rotterdam.

Ducati motoren

Nieuw, occassions & op voorraad

HomeMotorenDucati motoren

Premium, Italiaans & High-Performance

Ducati dealer Rotterdam

Ben je fan van Ducati? Heb je er altijd al op willen rijden of er een willen hebben? Komt ons heel bekend voor! Bij Moto Rotterdam helpen we je dan ook graag in het zadel van een Ducati. Sinds kort is Moto Rotterdam dealer van die roemrijke Italiaanse merk. Stap onze showroom binnen en kom naar de speciale Ducati shop van meer dan 200 vierkante meter. 

Daar vertellen we je graag alles over de nieuwste modellen, zoals de nieuwe Ducati DesertX, Ducati Diavel en Ducati Monster. Ook zijn er de nieuwste versies te vinden van de veelzijdige Ducati Multistrada en ultrasportieve Ducati Panigale. In de Ducati-shop tref je ook merkkleding en accessoires. 

Scroll even omhoog en kijk ook eens naar onze jonge, gebruikte Ducati’s die volgens fabrieksspecificaties zijn onderhouden en nagenoeg niet van nieuw zijn te onderscheiden. In de werkplaats beschikken wij over de juiste testapparatuur, kennis en de gereedschappen om elke Ducati in high performance-conditie te houden.  

Ducati winkel Moto Rotterdam

Nieuw

Officiele Ducati dealer

Ducati motoren bij Moto Rotterdam

Nieuwe Ducati Desert X

Ontdekking. Plezier. Prestaties. En een groot verlangen om te vertrekken naar de horizon. De identiteit van deze Ducati Desert X laat geen ruimte voor twijfel: alleen al door er naar te kijken, brengt hij je in de sfeer van Dakar racing.

De DesertX, met het 937 cc Testastretta desmo motorblok, is de eerste moderne Ducati met een 21″ voorwiel en 18″ achterwiel, lange slag vering en een nieuw frame speciaal ontworpen voor off-road rijden. De veelzijdigheid van de DesertX komt ook tot uiting in de riding modes: er zijn er zes, met Enduro en Rally speciaal voor off-road.

Nieuwe Ducati Monster

Lichtgewicht: het Superbike afgeleide frame van de nieuwe Ducati Monster met aluminium voorframe helpt het gewicht tot slechts 166 kg terug te brengen. Lichtheid is een belangrijk ingrediënt voor een gemakkelijke, wendbare, snelle en vooral leuke motorfiets.

Het 937 cc Testastretta desmo motorblok biedt aanzienlijk meer koppel dan de 821 tweecilinder in de voorgaande Ducati Monster. Dat merk je meteen als je het gashendel opendraait. Wauw, wat een souplesse en vooral directe power. Het nieuw blok is trouwens ook nog eens 2,4 kg lichter!

Rij Ducati met je A2-rijbewijs

Het rijbewijs dat je net hebt gehaald opent de weg naar de wereld van het motorrijden en met de nieuwe Ducati Monster is dat nu ook mogelijk. Want die is er ook in een tot 35 kW begrensde versie, en dus geschikt voor je A2-rijbewijs.

Maar ook van de Ducati Super Sport 950 (S) zijn er tot 35 kW begrensde versies en van de Desert X. Of liever een wat speelsere motor? Kijk dan naar de Ducati Hypermotard modellen 950 en 698 voor je A2-rijbewijs of de Ducati Scrambler-modellen. Je hoeft kortom niet langer te wachten tot je het volwaardige A-rijbewijs hebt om Ducati te rijden. En hoe leuk: als je dat hebt laat je het vermogen van de genoemde Ducati-modellen bij Moto Rotterdam ophogen.

Ducati Diavel en Bentley

Een samenwerking tussen twee iconische en beroemde sportieve merken zorgt voor een meesterwerk op twee wielen: de Ducati Diavel for Bentley. Een uitzonderlijke combinatie van durf en elegantie, allure en innovatie die de regels van stijl en exclusiviteit opnieuw definieert.

Geïnspireerd door de exclusieve Bentley Batur en ontwikkeld rond de technische basis van de Diavel V4, wordt deze motor geproduceerd als een gelimiteerde en genummerde editie van slechts 500+50 exemplaren.

Naast de 500 Diavel for Bentley-eenheden zullen er 50 Diavel-eenheden voor Bentley Mulliner op bestelling worden gebouwd, gereserveerd voor Bentley-klanten. Samen met de Ducati-ontwerpers kunnen deze klanten hun motorfiets nog verder personaliseren.