Royal Enfield Actie

Royal Enfield Voorjaarsvoordeel

Tot 1 juni 2024 geniet je van meerdere Royal Enfield acties

Profiteer tot 1 juni 2024 van een aantrekkelijk waarde tegoed voor aanschaf van één van de Royal Enfield actiemodellen. Het voorjaarsvoordeel loopt op tot € 600,-. Deze kunt u inzetten als korting op uw nieuwe motor, of gebruiken voor mooie accessoires.

Meteor 350 nu tijdelijk vanaf € 5.499,-*

Een veelzijdige motorfiets, de ‘Easy Cruiser’, is ontworpen om zowel in stedelijke omgevingen als op de snelweg te presteren. Met een reeks aan functies en technologieën biedt de Meteor een uitstekende rijervaring. Uitgerust met een 350cc motor met balansas, levert het soepelheid en verfijning tijdens het rijden. Het moderne chassis zorgt voor stabiliteit, wat resulteert in moeiteloze bochten. Voorzien van handige extra’s zoals een navigatiedisplay, USB-laadaansluiting en een combinatie van digitaal en analoog instrumentenpaneel, biedt de Meteor 350 een complete ervaring.

Let op: prijs is inclusief een voorjaarsvoordeel van € 400, met uitzondering van de Aurora-variant.

Classic 350 nu tijdelijk vanaf € 5.949,-*

De tijdloze stijl van de Classic 350 wordt nog steeds gekoesterd, met zijn kenmerkende ronde spatborden en druppelvormige tank. De klassieke koplamp, tijdloze carterdeksels, diverse kleuropties en herkenbare diepe geluid uit de uitlaatpijp dragen bij aan zijn karakter. Dankzij zijn elegante ontwerp, naadloze afwerking en onberispelijke bouwkwaliteit straalt de Classic 350 een ongeëvenaarde esthetiek en duurzaamheid uit, die altijd relevant blijft.

Let op: de prijs is inclusief € 500,- voorjaarsvoordeel.

Scram 411 nu tijdelijk vanaf € 5.999,-*

Ontworpen voor de avontuurlijke motorrijder die van spontane ritten houdt, biedt de Scram 411 een moeiteloos wendbare ervaring. Met zijn roots in het Himalayan-DNA deelt deze motorfiets het frame, de tank en de motor met zijn voorganger, de Himalayan 411. Echter, de Scram 411 onderscheidt zich met zijn unieke gegoten metalen koplampkap, vernieuwd zadel, gestroomlijnde zijpaneel en badges, waardoor het een eigen identiteit krijgt.

Let op: de prijs is inclusief € 600,- voorjaarsvoordeel.

Interceptor 650 nu tijdelijk vanaf € 8.399,-*

Met een harmonieuze mix van stijl en prestaties is de Interceptor 650 een moderne klassieker met een Britse uitstraling en een subtiele hint van Californië. Dankzij zijn soepele gasrespons over het hele toerenbereik biedt deze motorfiets voldoende vermogen voor zowel stadsverkeer als ontspannen cruisen op de open weg. De Interceptor 650 is uitgerust met een breed stuur, een laag zadel en een comfortabele rijpositie, die een licht sportief tintje biedt. Hierdoor voelt deze motorfiets wendbaar in de stad, stabiel op de snelweg en zelfverzekerd in bochten.

Let op: de prijs is inclusief € 500,- voorjaarsvoordeel.

Continental GT 650 nu tijdelijk vanaf € 8.699,-*

De Continental GT 650 ademt de sfeer van het Britse tijdperk van de jaren ’70, met zijn gegoten lichtmetalen wielen en volledig zwarte esthetiek. Hiermee wordt een hommage gebracht aan zijn klassieke voorgangers uit de jaren ’50 en ’60. De gestroomlijnde tank, energieke houding en compacte rijpositie doen denken aan de traditionele caféracer-stijl, maar met moderne technologie.

Let op: de prijs is inclusief € 500,- voorjaarsvoordeel.