Loading...

Ducati dealer Rotterdam

Premium, Italiaans & high-performance

Ducati West Europe heeft haar dealer netwerk in Nederland uitgebreid met een nieuwe Ducati dealerschap voor de regio Rotterdam.

De showroom, receptie & werkplaats in het 1800m2 grote pand is de laatste maanden grondig gerenoveerd. In de showroom is een fantastische ruim 200m2 grote Ducati shop ingericht waar de nieuwe Ducati modellen, Ducati kleding & accessoires en Ducati Approved motoren zullen worden ten toon gesteld. In de werkplaats is een 3-werkplekken grote moderne Ducati ruimte gecreëerd waar de Ducati motoren vakkundig geserviced kunnen worden.

Directeur Tim Boonsma “Wij zijn zeer verheugd om Ducati te kunnen vertegenwoordigen in een grote regio als Rotterdam. Wij hebben het bestaande, ervaren team van Moto Rotterdam overgenomen en iedereen is zeer enthousiast om de huidige en toekomstige Ducati rijders uit Rotterdam e.o. te ontvangen”.

Ducati Sales Manager Robert van Zalinge “De regio Rotterdam heeft de laatste 5 jaar geen Ducati dealer gehad. Wij zijn zeer blij dat Moto Rotterdam per 17 december 2022 officieel Ducati dealer is met een schitterende Ducati shop-in-shop. Wij wensen Tim Boonsma heel veel succes toe”.

Bekijk ons actuele aanbod Ducati Motoren