Honda EM1 e: nu extra voordelig!

Maak kennis met de volledig nieuwe en emissievrije Honda EM1 e: makkelijk te besturen, parkeren en opladen. Deze elektrische scooter is ideaal voor stadsavonturen en is nu aantrekkelijker geprijsd dan ooit. Ontdek snel de details!

Honda EM1 e: nu extra voordelig!

Altijd al gedroomd van een hoogwaardige elektrische scooter? Dan is dit jouw kans! Tot 30 oktober geldt er een speciale actie voor de Honda EM1 e. Grijp deze unieke gelegenheid om te profiteren van een forse prijsverlaging, waarmee je comfortabel door de stad kunt rijden. De prijs is tijdelijk verlaagd van € 4.577,- naar slechts € 2.590,-. Deze aantrekkelijke korting mag je niet missen!

Kenmerken van de Honda EM1 e

De Honda EM1 e is dé ideale scooter voor wie op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke elektrische oplossing. Het toegankelijke design, met een vlakke vloer en laag zadel, maakt deze scooter geschikt voor iedereen. Opladen is simpel en flexibel dankzij de afneembare batterij van 10,2 kg, die je gemakkelijk overal kunt meenemen en opladen.

De scooter is eenvoudig te onderhouden. Zo heeft de elektrische aandrijving geen olie of filters nodig! Dit zorgt voor minder onderhoudskosten en een langere levensduur. Met de EM1 e rijd je niet alleen soepel door de stad, maar bespaar je ook aanzienlijk in vergelijking met een auto of het openbaar vervoer.

Geïnspireerd door Honda’s decennialange ervaring in techniek en betrouwbaarheid, biedt de EM1 e jou gemoedsrust en vrijheid. Ervaar een nieuwe vorm van vrijheid met de Honda EM1 e!